Tom Tailor Home Collection

kodin kokonaisvaltainen sisustusmallisto

Home Times – sisustus­kauppa ja showroom Nummelassa sekä Verkkokauppa

https://hometimes.mycashflow.fi

Tom Tailor Home Collection

Home Times on korkealaatuisten Tom Tailor Home Collection -tuotteiden kivijalkamyymälä, joka palvelee sekä yksityis- että yritysasiakkaita Nummelan keskustassa. Sisustuskauppamme yhteydessä toimii myös showroom, jossa asiakkaamme voivat tutustua sisustusmalliston tuoteryhmiin: sisustustekstiileihin sekä sisutustavaroihin ym.

Ihastu, inspiroidu ja innostu

Tom Tailor Home Collection -sisustusmallisto koostuu toisiinsa värimaailmoiltaan yhtenäisistä ja toisiinsa helposti yhdisteltävistä tuotteista. Huolettoman tyylikkäät koristetyynyt, torkkupeitot, pyyhkeet, matot ja kalusteet sekä muut sisustustuotteet luovat rajattomasti mahdollisuuksia niin kodin, toimiston kuin terassinkin sisustamiseen.

Miten luodaan tunnelmaa talviseen kotiin? Mitä värejä löytyy kevään väripaletista? Entä mikä sopisi liikelahjaksi yritykselle tai yllätykseksi hyvällä ystävälle? Liikkeemme on samalla sekä inspiroiva sisustuskauppa että laadukas lahjatavarapuoti, josta löydät ensiluokkaisia tuotteita sekä sisustusalan ammattitaitoiset myyjät avuksesi.

Kauan eläköön kaunis koti – tervetuloa sisustus­kauppaamme!

Showroom-sisustus­kauppamme Nummelassa kutsuu niin yksityisasiakkaat kuin yritykset ja sisustusalan jälleenmyyjät tutustumaan Tom Tailor -sisustustuotteiden kokonaisvaltaiseen maailmaan. Meille pääset helposti niin läheltä kuin kaukaa: Nummela on aivan 2-valtatien varrella, ja esimerkiksi Helsingistä liikkeeseemme on matkaa vain vajaat 50 km.

sisustuskauppa showroom